2016 Seyahat Trendleri

En güzel Seyahat Önerileri

Seyahat denilince akla gezip görülecek en eğlenceli ve ilginç yerler gelir. 2016 seyahat trendleri ise bu sene oldukça fazla alternatife sahip ve çok da keyifli. Aslında tatil ne zaman keyifli olmaz ki? İnsanın kendini resetlediği, hayatına dair muhteşem anılar bıraktığı en özel anşardan biridir tatil. Aslında bir lüks değil ihtiyaçtır, ancak maalesef lüks gibi göründüğü için bu güzel duygudan bir çok insan faydalanamıyor.

2016 Seyahat Trendleri

En güzel Seyahat Önerileri

Turist olmaktan çok keşifçi olmayı deneyin

Arık son günlerin en güzel seyahat önerileri arasında gidilen yerlerin turistik yerlerini keşfetmenin yanında o şehrin yaşantısını da artık keşfetmek geliyor. Gidip bir pazarında gezmek, turistik olmayan caddelerinde turlamak, kafelerinde bolca vakit geçirmek. Gittiğiniz ülkeyi daha iyi tanımak için bu öneriye kulak asmanızı öneririm.

en güzel tatil önerileri

Farklı yerler keşfetmek

Artık ekonomik uçak biletleri bulmak hiç de zor değil. Popüler turistik yerleri gezdiniz ve gördüyseniz hayatınıza renk ve anı katmak adına farklı ve keşfedilesi yerleri tercih edebilirsiniz.

tatil için öneriler

Avrupa yerine Amerika seyahatleri

Son günlerde özellikle Amerika seyahatleri çok popüler oldu. Bunun nedeni ise yeni neslin dünyanın en eğlenceli ve en canlı ülkesini görme isteği. Bunun yanında alışveriş anlamında da farklı ve ülkemizde olmayan pek çok ürünü alabilme istediği Amerika’yı cazip hale getiriyor.

New york tatili planlaması

Doğa tatilleri

Doğayı ve çevreyi seviyorsanız 2016 doğa tatillerinin çok popüler olacağı bir dönem olacak. Doğa tatili için planlamalar yapmaya başlasanız iyi olur. 2016 slow travel,, slow city”, slow food” ve eco travel severleri mutlu edecek gibi.

doğa tatilleri

Dönem akıllı harcama dönemi

Çok zengin olup çok parası olanların bile tatilde parasını nasıl harcayacağını iyi bilmesi gereken bir dönemdeyiz. Özellikle seyahatlerde harcama yaparken daha dikkatli olmak gerekiyor.

en popüler tatil fikirleri

Küba tatili çok popüler

Dediğim gibi artık klasikleşmiş yerlerden çok farklı yerlere ve uzak diyarlara uçmak çok popüler. Küba da bunlardan biri. Mutlu insanları ve renkli sokakları ile kendine aşık eden Küba popüler yerler arasında gösteriliyor.

küba tatili

Bir uzak doğu tatili ayarlamayı unutmayın

Uzak doğu her zaman ilgimi çekmiştir. Farklı bir seyahat deneyimi için kesinlikle denemenizi önerebileceğim bir yer ve çok da popüler.

uzak doğu tatili planlaması

Türkler tatil için en çok nereleri tercih ediyor?

Ülkemiz tatil için en çok New york ve Bangkok şehirlerini tercih ediyor. Sonra sırası ile Roma, Amsterdam, Paris ve Berlin geliyor. Uzak rotalarda ise Küba ve Japonya listenin başını çekiyor.

Türklerin en çok tercih ettikleri tatil beldeleri

Otel rezervasyonlarınızı booking'den yapabilirsiniz.
 

Ozgul Sunar

En büyük tutkusu seyahat etmek olan bir yay burcu kadını ve gördüklerini anlatmaktan keyif alan bir gezgin :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.