2023 Ramazan Bayramı Ne Zaman

Artık yavaş yavaş tatil planları yapılmaya başlandı ve bu nedenle herkesin aklında aynı soru 2023 ramazan bayramı ne zaman?. Bu sene ramazan bayramını değerlendirmek istiyorsanız otellerin erken rezervasyon fırsatlarını yakalamak adına erken davransanız iyi olur.

2023 şeker bayramı hangi ayda?

2021 Ramazan Bayramı Tarihi

Ancak erken rezervasyon değerlendiremezseniz hiç üzülmeyin, çünkü kesinlikle bir son dakika fırsatı yakalarsınız. Tatili ister ülkenizde geçirin isterseniz de yurt dışında.   Gelelim 2023 şeker bayramı hangi ayda sorusuna.

Bu sene ramazan bayramı 21 nisan cuma başlıyor ve 23 nisan pazar bitiyor. Bu sene bayram biraz mayıs başı nisan sonuna denk geldiği için mevsim olarak biraz sıcaklardan mahrum kalabilirsiniz. Bu da deniz tatili yapmak istediğinizde sizi bir miktar zora sokabilir.

Umarız bu güzel bayram tatilini herkes en iyi şekilde değerlendirebilir. Gelelim bayram tatili için hala bir plan yapmayanlara. Bayram tatili kısa ama siz yıllık izninizle birleştirebilir ve kendiniz için güzel bir tatil planı yapabilirsiniz. Bu da güzel bir tatil planı yapabilmek için aslında yeterli bir süre olabilir.  Mevsimin bahara denk gelmesi de bayram tatilini ayrı bir çekici hale sokuyor. Bu güzel mevsimde tercihinizi deniz tatilinden yana yapabilirsiniz. Hem yurt içi hem de yurt dışı her türlü alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

2021 şeker bayramı hangi ayda

Ramazan bayramı için tatil önerileri

Elbette ramazan bayramı için tatil önerilerinin başını ülkemizin incisi olan Bodrum çekiyor. Hem ulaşımınız kolay hem de eğlenceli bir tatil için Bodrum harika bir seçim olacaktır. Ancak bayram nedeni ile özellikle Bodrum’un çok kalabalık olduğunu hatırlatmak isteriz.

Diğer önerimiz çeşme Alaçatı olacak. Antalya’ya oranla daha geç ısınan ve su sıcaklığı her zaman egeye has bir serinliğe sahip olan bu güzel tatil beldemizde harika bir tatil geçirebilirsiniz.

ramazan bayramı tatil önerileri

Çocuğum öncelikli bir tatil istiyorum diyorsanız da size Antalya’nın özel otellerini öneriyorum. Antalya’da her tarza ve her bütçeye göre otel bulmanız mümkün. Özellikle çocuk dostu olan geniş havuzlu ve kaydıraklı bir otel bulursanız çocuğunuz çok eğlenecek ve siz de harika bir bayram tatili geçirmiş olursunuz.

Otel rezervasyonlarınızı booking'den yapabilirsiniz.
 

Ozgul Sunar

En büyük tutkusu seyahat etmek olan bir yay burcu kadını ve gördüklerini anlatmaktan keyif alan bir gezgin :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.